flyga drake <3

Nyss tog filmen slut låg i sängen & kollade på den och ögonen var tårfyllda hela filmen fan, asso jag har svårt för att gråta näre gäller filmen har ingen aning varför men den här filmen var skit sorlig asso sammi hade rätt man vill bara gråta, och man tänker på alla möjliga afghaner hur dom har haft dt och hur dom lever , hoppas att alla äckliga talibaner  får tillbaka dt dom gör mot alla!
Iaf filmen e verkligen skit skit bra titta på den om du redan inte har gjort dt <3

Baserad på en av vår tids mest hyllade romaner är FLYGA DRAKE en djupt rörande berättelse om vänskap, familj, förödande misstag och försonande kärlek. I ett splittrat land på väg mot krig är två barndomskompisar, Amir och Hassan, på väg att slitas isär för alltid.
Det är en härlig eftermiddag i Kabul och himlen lyser av upprymd glädje över en oskyldig drakflygarturnering. Men i efterdyningarna av dagens seger, kommer en pojkes skrämmande svek att leda till en katastrof" och ett episkt sökande efter försoning.
Nu, efter att ha levt i USA i 20 år, återvänder Amir till ett farofyllt Afghanistan hårt styrt under Talibanerna för att konfrontera de mörka hemligheter som fortfarande förföljer honom och för att en sista gång försöka ställa saker till rätta.


Kommentarer
Postat av: Sami

Jag älskar filmen ! hassan e skiit sÖÖt

2009-02-01 @ 12:24:56
URL: http://saamiq.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0