egypt!

Algeriets spelarbuss efter attacken från de egyptiska fansen
Algeriets buss stenad av egyptiska fans.

Den avgörande VM-kvalmatchen mellan Egypten och Algeriet blir ett hatmöte. Fem algeriska spelare uppges ha skadats när spelarbussen bombarderades med stenar på torsdagskvällen.

Algeriet fick ett tufft välkomnande när de landade i Egypten inför den avgörande play off-matchen till VM-slutspelet i Sydafrika.
När spelarna transporterades från flygplatsen i Kairo till hotellet utsattes bussen för en stenattack från egyptiska fans.
Fönsterrutorna på bussen krossades och enligt nyhetsbyrån AFP ska fem spelare ha skadats. Två av dem – Khaled Lemmuchia och Rafiq Hallish – ska ha träffats i huvudet och fått behandling så fort truppen anlände till spelarhotellet. (källa)


Imorgon lördag den 14/11 ska egypten spela mot algeriet, om en plats i vm-kvalet, detta är deras andra match emot varandra i denna cup och förra matchen vann algeriet .. nu är det en revancsh och både algeriet och egypten har väntat på den här matchen redan sen i maj.. imorgn gäller dt. matchen spelas i Cairo Stadium i egypten , och avsparken är 18.30 tror jag .. för att egypten ska kvala sig vidare till vm måste dom vinna med minst 3 mål .. GO EGYPT GO EGYPT GO EGYPT !Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0