21:30

goodkväll kära läsare, dom här dagarna har varit helt okej , idag spendrade jag i stan å sen har jag varit i stranden å såå, immorn drar ja till värmdö kmr nt blogga på typ fem dagar så vi ses!:)
taake care loove // sheerin <3

12:31

god förmiddag kära läsare, har nt bloggat på ett tag men har inte haft lust faktiskt haha, dom här dagarna har vädret varit helt underbart, tackar, igår spenderade jag dagen på stranden , så som jag ska göra idag haha,så nu ska jag iallafall iväg får se om man badar;)
vad ska ni göra idag dåå ? <3
takeee caree // sheeerin

15:20


goood eftermiddag kära läsare !
NU KAN MAN VERKLIGEN TACKA DT HÄR VÄDRET TACK TACK TACK ÄNTLIEN LITE SOMMARVÄRME, men en konsti sak e att ja nt har gått ut än ( :| ), idag är verkligen nt en dag för att sitta hemma  -.-,så nu ska jag nog hoppa in i duschen sen röra mej uttåt hahah , såå va ska ni göra idag då? jusste jag drar 5 dagar wuuhuu , :)
TACK VÄDREET TACK TACK !<3

01:46

dom här märkerna är väll typ omöjliga att missa ? 

     
haha alla tre serverar ju typ samma sorts mat, men dt smakar nt lika dant så nu kära läsare, vilken föredrar du?
kommentera å skriv va du tkr :)

01:06

asså jag måste bara få dela me mej av min tankar , jag e inte rädd för så mkt här i livet, men min verkligen största rädsla e att förlora ngn mam verkligen älskar, asså tanken på att ngn bara kan försvinna på en sekund ett andetag,en hundradels sekund vad som helst, som många ggr man har bråkat me ngn å man sgr saker typ som "jag hatar dej" "jag vill aldrig se dig/prata med dej" å sånt, tnk om man sgr dt å så e dt dt sista man har sagt ti den personen, för den personen spelar dt ju ingen roll den kmr ändå va död men du? du själv då , asså man kmr få leva med skulkäslorna,tankarna i resten av sitt liv ? därför man ska tnka på vad man sgr å sånt, jag kanske inte heller e den bästa på att göra dt , men men ni alla har säkert läst om alla som dör nu redan vid ung ålder, så man vet aldrig vad som kan hända , så ta vara på dom ni älskar å gör inget ni senare kommer ångra för kom ihåg anywhere,anyone,anytime !

natti natti  <3 // sheerin :)

21:10

tjabba tjena hallo , hur mår ni alla folk?  idag har jag inte gjort så mycket, vaknade jätte tidigt idag igen -.- , men idag så kom det någon sån här husvärd och fixade massa saker ( lite störande men men) , sen har jag tagit det lungt var ute lite med mamma och så, dagens låt är chris brown feat kerri hilson - superman , lyssna på den superduperbra lovar er !
igår hittade jag åter igen en rolig test sida haha skit kul verkligen
, http://www.funtest.se/#0 prova deen ! :)<3
take care loove // sheerin <3
 

23:41

HAHAHAH , jag satt å gjorde ett test som va ganska roligt, reglerna står på sidan lycka till ! :)
du får jätte gärna skriva vem din dejt blev ;) " http://www.tiiamo.se/dmz/famedate/default.aspx"

take care loove // sheerin <3

22:41

goodkväll kära läsare , hur har eran dag varit ? Haha min har varit ganska tröttsam faktiskt , sommnade igår vid 6tiden klarade inte att hålla mig uppe längre som vanligt vaknade jag nästa dag ( ofta ) jag vaknade fan 11 jag sov 5 timmar ( :@ ) någon annan än mig som kan sova hur sent som helst men ändå vakna så otroligt tidigt ? iallafall dagen spenderades på ikea och när jag säger dagen menar jag det jag var där typ hela dagen men kom hem med en ny säng så man ska väll inte klaga haha , sen har jag bara varit hemma typ , vad har ni gjort idag då :) ?
' TAKE CARE LOOVE // SHEEERIN <3

05:29


vissa säger godmorgon vissa godnatt ?!
Hahah jag säger inget av dom , men det som kommer är nog godnatt, har skrivit ganska mycket den här natten men det är bara för att den har varit  överdrivet lång, har vart vaken hela natten jag tror nog att jag blev så trött att ja blev pigg ? ( onormalt ) Iallafall, man undrar va man gör så sent på natten men jag sitter faktiskt och chattar med sammi & najeb, solen har gått upp nu så lycka till med att jag kommer kunna sova hahah ! :)
natti natti <3
take care love / sheeerin <3


04:03

tralalal sitter här mitt i natten har inte så mycket att göra,  haha har precis fått samantha ( www.saamiq.blogg.se) att börja blogga haha kolla in den ;)
Iaf sitter här å tråkar och chattar med samantha , jag kan nt sova ngn mer än jag ? -.-
haha

take care , looove // sheeerin


03:27


c h ää r lee kk <3

03:23

back on track haha ska börja blogga igen kära folk .. None
glöm inte om ni läser kommentera <3


RSS 2.0