tjugosjunde juni tvåtusennio

Halloojsan bloggen. Dom senaste dagarna har jag bara njutit av vädret så mycket som ja har kunnat, dagarna har börjat med att man har vaknat å åkt ti jobbet sen varit ute å hemma, jag som alltid blir sjuk när jag badar utomhus( i sverige) har blivit förykyld, skit jobbigt speciellt nu när dt är varmt ute, vaknar minst 10 ggr varje natt, sjuukt irriterande.
Iaf idag vaknade jag av att syster från thailand ringer sen pratade ja med henne å lillebror, saknar dom sjukt mycket, sen somnade jag om å vaknade vid tolv åt frukost städade lite å så sen drog ja ut me mina favoriiter, nyrén , sammi & Elize, vi gick runt lite i centrum köpte några små saker ja behövde till resan sen så åt dom å så, sen gick jag hem kände att jag inte orkade mer det va skit varmt plus att min förkylning inte blir bättre av att va ute, men hade det roligt. Nu försöker jag packa saker eftersom att jag inte har så mycket tid kvar, men det är så svårt lixom det är från 35-45 grader där å jag klarar inte ens av Sveriges sol, så undar hur ja ska klara mej ..
Ajuste The game, Mario Chris brown å massa massa andra har gjort en låt som heter ; In memory of Micheal Jackso, låter är grooovt tuung så lyssna på den om ni hittar den ( finns iaf inte på youtube vad ja vet :( )

Nää men nu mst ja gå försöka packa lite saker :) <3
See yaa <3

FEEEEEM DAGAAAAAAR KVAR ! :D :D <3

Baaaal 09 del III


Del III; Middagen ' förrätt - någon toast grej med kalkon, eller lax, huvudrätt lammkotlett med massa såser å potatis gratäng ! :)
Enjoooy <3

Baaaal 09 del I


 

Nu blev det fel ordning men orkar inte bry mej; här är innan allting började, minglet + när alla stog i kön ! :)
Enjooy <3

Baaaal 09 '


Lovade er ett bild collage å här har ni det, det här är bara bilderna från entrén måste dela upp det i flera olika collage eftersom det är över 500 bilder, resten kmr snaart !:) <3
Enjooy <3

rest in peace :(

R.I.P
Michael Joseph Jackson ..
29 Augusti 1958 -  26 Juni 2009 <3

" the king of pop .. "

HAPPYYYYYYYY '

då vare ett bra tag sen man skrev ett ordentligt inlägg inte för att ja kommer göra det nu heller, men jaa en månad av lovet har inte ens gått och det känns som lovet snart är slut kanske för det inte har funnits så mkt å göra, vi alla vet vilket skitväder vi hade men nu hare blivit mktmkt skönare å det är så underbart :) Ja har egentligen så så så mycket att skriva om men känner att det inte e viktigt just nu , det ända viktiga är att ja åker TILL MITT ÄLSKADE EGYPTEN OM EXAKT 7 DAGAR OCH NÅGRA TIMMAR ' , asso min lycka går inte å beskrivas med ord :$ ja är verkligen jätte jätte glad , goodbyee sweeden å hallo egypt. fast ja inte kmr va borta så känns det helt underbart ! imrgn äre jobb som gäller å då måste man upp tidigt, det är inte direkt jobbigt att jobba men att gå upp tidigt varje morgon medans alla andra sover blir man fett irriterad över, sen att klockan gååår såå segt när man är där :) Men nu äre ba imorgon och tre dagar kvar ( egentligen fem men kmr ju nt gå på torsdag å fredag) , vi hörs senare <3
Ska försöka fixa ett bildcollage med bal-bilderna, avslutningsbilderna , matcherna osv ' men vet inte när !:)

7 DAGAR KVAAAAAR ! <3

see yaa <3


allt i ett

Skola , Balen / Middagen , Matchen , Avslutning , Lov , Jobbat , Helg ..detta är det som har hänt mina senaste veckor, berättar mer sen muahah (:
see yaa <3


RSS 2.0